Bemutatkozás

„Az életet nem leélni, hanem élni kell.” Ahhoz pedig szép és felejthetetlen pillanatok kellenek.

Mi is így gondoljuk és ezért csinálunk olyat amivel nem csak magunknak, hanem másoknak is kellemes élményt okozhatunk. Ehhez szükség van arra, hogy csak minőségi italokból és alapanyagokból dolgozzunk. Ízben és látványban egyaránt fontos az összhang, ezért igényes mobil koktélpultok várják kedves vendégeinket. Azért választottuk a vendéglátás ezen formáját, mert a koktél egy színes, kicsit különleges dolog, ami ízeben is visszatükrözi a vidámságot.

Koktél egy tengerparti asztalon

Egy finom koktél ékesít egy szép pillanatot.

Gondolj bele amikor egy forró nyári délután megpillantasz a parton egy pálmaernyős pultot, ahol gyöngyöző jeges pohárban hűsítő koktél fordítja feléd szívószálát, alig várod, hogy beszürcsöld a gyümölcsös frissítő koktélodat ebben a hőségben. Áhhh… ez az!

Hasonló kellemes érzés, de mégis más amikor egy vérpezsdítő estén langyos szél lengedez, kezedben egy pohár érzéki koktéllal társalogsz kedveseddel a teraszon, amit tüzes éjszaka követ… Mmmm…

Sok gyönyörű pillanat létezik, de meg kell hagyni, az ilyen toplistás.

Ha úgy érzed, hogy jólesne a vendégeidnek is az esküvődön, céges partyn a meglazított nyakkendő mellé egy-két jó koktél, vagy feldobnád, színesebbé tennél egy rendezvényt, akkor keress minket!

A csapat

Nandi alias Dr. Booze

Sziasztok, Nándi vagyok, de hívjatok csak nyugodtan "Dr. Booze"-nak!

94 volt az évszám, mikor a Cocktail című filmnek én is áldozata lettem. Elvégeztem a Bols Mixersulit Pesten és aztán meg be az éjszakába shakelni, keverni. Szűk volt nekem Magyarország, így 2002-ben elhajóztam egészen Mexikóig a Royal Caribbean társasággal és ott gyártottam a finom koktélokat a vendégeknek.

Gáborral már több helyen is együtt dolgoztunk és elérkezettnek láttuk az időt, hogy saját mobil cocktail service szolgáltatást csináljunk.

Gábor

Sziasztok, Gábor vagyok.

Sok éve dolgozom a vendéglatásban itthon és külföldön egyaránt, hotelben, étteremben, bárban, de egy saját koktélpultra regóta vágytam. Tom Cruise-ban én Nándit láttam, igy lett ö a társam :)

Régi ötletünk alapján 2013-ban hoztuk letre a Rumba Cocktailt amibe beleteszünk mindent a legjobb tudásunk szerint. Szeretem amikor az embereket vidámnak látom, aminek elérésében a koktélok mindig segítenek.

Remélem a következöt Nektek tölthetem!